Kiemelt ajánlatok

Puskás Vendégház és Családi Pince

Balogh-Szatmári Kúria

Hanga Vendégház

Platán Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Spirit Apartman

Két Jóbarát Apartmanház

Szalóki Üdülőház

Kőtenger Panzió

Csali Vendégház Tisza-tó

Margaréta Apartman Ház

Életfa vendégház

Elisabeth apartman

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Garzó Tanya Vendégház

Legénd Üdülőfalu

Fekete Macska Panzió

Bónom-zugi nyaraló

Hudi-Lak Vendégház

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Háromhuta - Újhuta, Kossuth utca 24.

Vendégház igényesen berendezett szobákkal, a Zempléni hegységben, a természetet, túrázást, a friss hegyi levegőt, és nyugodt falusi környezetet kedvelők számára

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Hudácskó Jánosné
Telefon: 06/52/207-496
Mobil: 06-20-9425-506
E-mail cím: hudilak@freemail.hu
Weboldal: www.hudilak.extra.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk a Zempléni tájvédelmi körzet szívében, Újhután található. 2007 óta várjuk a Zempléni hegységben a természetet, a túrázást, a friss hegyi levegőt, és a nyugodt falusi környezetet kedvelő vendégeinket. Az épület, valamint szolgáltatásaink kialakítása miatt, a családi-, baráti összejöveteleket, céges kirándulásokat szervezők kiváló helyszínre bukkanhatnak nálunk.

Vendégeink igényesen berendezett, tiszta két- három- négyágyas, külön fürdőszobával rendelkező szobáinkban ideális, komfortos pihenőhelyre találhatnak.

A teljesen felszerelt konyha és a hátsó udvarban kialakított bográcsozó-, szalonnasütő-, tűzrakó hely minden feltételt biztosít ahhoz, hogy vendégeink ételkészítés szempontjából önellátóak lehessenek.

Az étkezésekhez, kellemes, nyugodt környezetet kínál az első emeleti, tágas nappali-étkező, az első udvarra néző tornác, vagy a ház előtt csordogáló patakhoz közeli filagória.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- WC-papír, Tiszta ágynemű
- TV, DVD, Hi-Fi berendezések
- Francia és Magyar kártya, Sakk, Társasjáték, Ping-Pong
- Extra: Külön szobai kishűtő
- Parkolás zárt udvaron belül
- Tüzifa, a szabadtéri sütés-főzésekhez
- Napozóágyak és napernyő, Tollaslabda szett, Lengőteke
- 3 kerékpár bérelhető a környék gyorsabb felfedezéséhez

SZÉP Kártyát elfogadunk.

Környék, programlehetőségek:

Ez, az év minden szakában csodálatos zempléni-, hegyaljai táj rendkívül gazdag kulturális, történelmi emlékekben, látnivalókban és ezen kívül számos sportolási, kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Sárospatakon a termálturizmus, a Hegyközben a vár-kastélyturizmus, a gombászás, a bakancsos turizmus, a Bodrog és a Tisza által nyújtott vizisport lehetőségek és a Magas-hegyen lévő négy évszakos attrakciós turizmus, akár héthetes változatos elfoglaltságot tud biztosítani, életkortól függően egy család minden tajának.

A Zempléni Kalandpark egy Sátoraljaújhelyen a Magas-hegyen kialakított téli-nyári sportcentrum, ahol egész évben izgalmas programokkal várják a vendégeket: libegő, bob pályája, műanyag sípályája, négy különböző nehézségi fokozatú kalandpark, tanösvény rendszer, amely Zemplén csodálatos növény- és állatvilágát, geológia érdekességeit, történelmi, irodalomtörténeti értékeit hivatott bemutatni.

Csobbanás a Tiszában, egy könnyed kis vizitúra, egy kellemes meleg nyári napon igazán jó kikapcsolődás. Sétahajózásra kajak-kenuzásra a két folyó, a Tisza és a Bodrog, valamint ezek ártere biztosít élményekben gazdag túrát.

A Tokaj-hegyaljai tájegység ízletes borai különleges gasztronómiai élményt nyújthatnak az ide látogatóknak. Júniustól augusztus végéig minden hétvégén szervezett programmal várja a vendégeket.


   


Vissza a kereséshez »